Echipa

 

  • Echipa  noastra  reuneste, in principal, specialisti cu experinta in managementul financiar si managementul de proiect, oferind consultanta de specialitate in realizarea si implementarea proiectelor de finantare pentru IMM-uri, sau operatori economici nou infiintati.
  •  Ne bucuram de o echipa compacta reunind profesionisti din domeniile: managementului financiar, managementul proiectelor, inginerie, proiectare si implementare a proiectelor de investitii, realizarea  profesionala a planurilor de afaceri, analizelor si previziunilor financiare precum si a studiilor de fezabilitate complexe.
  •  Oferim consultanta financiara si financiar-bancara, pentru alegerea si aplicarea solutiilor optime de finantare care sa asigure realizarea cu succes a proiectului dvs. de investitii.
  •  Noutatea conceptului nostru este: asocierea prin implicare a specialistilor din diferite domenii conexe cu scopul asigurarii unor servicii integrate, care ofera clientului avantajul obtinerii unor servicii de calitate, oferite cu promtitudine, care converg spre realizarea unor proiecte de investitii viabile.
      1. Parteneriate: Ateliere de arhitectura si proiectare; Servicii de contabilitate pe proiect; Market researcher; Cabinete de avocatura;
      2. Protocoale de colaborare: Institutii de finantare bancara si nebancara.