STARTUP NATION ROMANIA

Start-UP Nation Romania este Programul pentru stimularea infiintarii de noi intreprinderi mici si mijlocii.

17799231_719611498207124_6334455150504176615_n

Scopul Programului

Creearea unui cadru favorabil pentru valorificarea posibilităţilor actuale de dezvoltare economică a României şi a stimulării mediului de afaceri. Prin înfiinţarea de noi întreprinderi mici şi mijlocii, având în vedere reducerea numărului de operatori activi pe piaţă, înăsprirea condiţiilor de creditare în general, creşterea dificultăţilor şi riscurilor pentru începerea unei afaceri. Întrucât stimularea cadrului general de înființare a noilor afaceri, mai ales în condițiile dificile induse de actuala criză economico-financiară constituie o necesitate pentru asigurarea creșterii numărului întreprinderilor active pe piață, precum și pentru creșterea numărului locurilor de muncă.

Obiectivul

Cresterea numărului locurilor de muncă din România prin încurajarea și susținerea noilor oportunități de business.

Beneficiari Eligibili

Operatorii economici ce nu depasesc o perioada mai mare de un an de zile de la înființare și solicită finanțare pe un cod CAEN pe care nu au mai desfășurat activitate până în momentul depunderii Cererii de Finanțare.

Cheltuieli Eligibile

Echipamente tehnologice, masini, utilaje, instrumente ma masura si control, echipamente IT, software, birotica, instalatii de economisire energie, hale ( structuri metalice). Active necorporale: salarii, chirii, spatii de lucru, pagina web.

 image-2017-04-6-21702596-0-2startup1

cheltuieli eligibile 2

Prin Programul Start-UP Nation Romania se poate acorda ajutor de minimis în sumă maximă de 200.000 lei/beneficiar, reprezentând 100% din valoarea cheltuielilor eligibile, unui număr maxim anual de 10.000 de întreprinderi mici și mijlocii care îndeplinesc condițiile de eligibilitate.

Sumele necesare implementării Programului Start-UP Nation Romania se vor asigura anual de la bugetul de stat cu încadrarea în prevederile bugetare aprobate cu această destinație în bugetul Ministerului pentru Mediul de Afaceri Comerț și Antreprenoriat.

 

Programeaza-ti acum intalnirea cu Consultantul tau!